Download nu onze BBQ folder 2024: Folder downloaden (PDF)

Vandaag: Alle hamburgers: 3+1 GRATIS | Alle promoties >>
Deze week: Aspergesalade: 150gr + 50gr GRATIS | Alle promoties >>
Deze week: Kalfsworst: 150gr + 50gr GRATIS | Alle promoties >>
Deze week: Videe: 750gr + 250gr GRATIS | Alle promoties >>
Keurmerk

Wat is een keurslager?

Een Keurslager is meer dan zomaar een slager… en dat merkt u aan alles. Kwaliteit, versheid én hygiëne: dat is waar het bij uw Keurslager in de eerste plaats om draait. Elke dag opnieuw.

Voor uw Keurslager is pure topkwaliteit vanzelfsprekend. Daarnaast geniet u bij uw Keurslager de service die u verdient. Bij de beste producten hoort de grootste klantvriendelijkheid.

Altijd voldoet hij aan de strengste kwaliteitseisen. Verplicht, want op elk moment van de dag kan uw Keurslager adviseurs van de Belgische Keurslagers over de vloer krijgen. Volledig onafhankelijk inspecteren zij de zaak van uw Keurslager op meer dan 200 punten. Aanbiedingen en assortiment, presentatie en sfeer, versheid en kwaliteit... op de meest uiteenlopende punten wordt uw Keurslager beoordeeld.

Wil uw Keurslager zijn Keurslagerslogo behouden, dan is een ‘goed rapport’ van onze controleurs de vereiste. Slechts wanneer hij aan alle normen voldoet, mag uw Keurslager het befaamde logo dragen. De kroon op zijn werk! En voor u de garantie voor de allerbeste kwaliteit.

Allergenen

Het is niet enkel een vereiste om de allergenen in onze producten te kennen, het is ook meer dan ooit een 'must' om als slager op de hoogte te blijven van alle mogelijke allergenen.

Daarom hebben wij als keurslager, ons verdiept in onze producten. Op deze manier kunnen wij u helpen met het geven van voldoende informatie omtrent al uw vragen.

Joyn-klantenkaart

Met deze digitale klantenkaart belonen wij onze klanten graag met volgende producten:

- 100 punten = 100 gr vleessalade GRATIS
- 250 punten = 2 verse kipfilets GRATIS
- 500 punten = 500 gr spaghettisaus GRATIS
- 750 punten = 1 kg gemengd gehakt GRATIS
- 1200 punten = Gourmetschotel voor 2 personen GRATIS